Tävling: var med och tävla!

Den 13 Juni startar tävlingen till 20 Juni. Tävlingen går ut på att bli veckans blogg. För att bli veckans blogg skriver du varför du bloggar och vad du bloggar om. Jag plockar ut 6 stycken finalister som går vidare till semifinal och sen får ni rösta om vem som ska veckans blogg, och endast två går till final. Denna tävling kommer vi ha en gång i månaden.
Så börja skriv NU! :)

Kommentarer
Postat av: Malin

Hej, jag bloggar för att jag tycker detär kul,

jag bloggar om mina intressen, vad jag gör på fritiden och mycket mer. :)

2009-06-13 @ 16:43:10
URL: http://mteng.blogg.se/
Postat av: jennifer

Hejsan,

Jag bloggar för att jag tycker det är kul att dela med mig av mitt liv och tipsa andra om roliga saker o.s.v.

Jag bloggar om allt från mode, till en helt vanlig tonårsvardag.

Älskar mode och tycker att det är viktigt att ta varje dag i taget och leva fullt ut!



Kram Jennifer <3

2009-06-13 @ 18:15:05
URL: http://jenniihh.blogg.se/
Postat av: Patte

Tjeenis!



Tja, jag bloggar om min vardag. Vad jag gör, vem jag träffar, vad jag tycker om, vad jag inte tycker om, ger tips, och massor annat. Och såklart tycker jag om att blogga, no doubt about that. Och jag har jätte lätt att uttrycka mej via bloggen. Hoppas på att få lite fler besökare. Men jag bloggar för min egen skull, inte för att göra någon annan till lags.

Kram

2009-06-13 @ 23:22:36
URL: http://grimms.blogg.se/
Postat av: agek

jag är gärna med i tävlingen :)

jag bloggar därför det är mitt sätt att förändra välrden...eller i alla fall försöka. det är mitt ställe där jag kan få bestämma precis som jag själv vill och skriva om saker som engagerar mig eller som jag bara måste få uttrycka min åsikt om. min nuvarande blogg är väldigt ung men jag har bloggat i cirka 3 år. i framtiden kommer jag att skriva mycket om samhällsfrågor men även ta upp mode och roliga saker :D

xoxo

2009-06-14 @ 00:40:18
URL: http://agek.blogg.se/
Postat av: guffan

Jag är gärna med i tävlingen:) jag bloggar därför jag vill dela med mig till andra bloggläsare i Sverige, eftersom jag är en aktivbloggläsare så fick jag suget efter att börja blogga, jag bloggar om min vardag men ska även i fortsättningen skriva om min outfit varje dag, eftersom jag är mode intresserad vill jag dela med mig av min kunskap och hur jag tycker att en 15 årig kille ska klä sig ;) haha :) så de skulle vara en ära att få bli nominerad till en semifinal / guffan

2009-06-14 @ 01:29:21
URL: http://guffans.blogg.se/
Postat av: Carma ♥

Jag började blogga för att ha en form av dagbok, sen blev det roligt när jag hittade in till alla andra bloggare. Så nu har det mer blivit som en riktigt kul hobbie =)

Jag bloggar om vardagen, familjen, djuren och allt annat som händer mellan himmel och jord ;-)

2009-06-14 @ 01:30:02
URL: http://carma80.blogg.se/
Postat av: Agnes

Jag började blogga sommaren 08 och tyckte det var jättekul att designa, ta foton och berätta om vardagen. Sen till hösten när skolan började så blev liksom ingen tid till bloggen och jag skrev inte på flera månader... I februari i år började jag igen på bloggen www.agnessan.blogg.se, nu har jag ingen som helst lust att sluta! Jag bloggar om allt från himmel till jord. Foton, Vardag, Roliga-serier, mode...ja allt!

2009-06-14 @ 10:56:54
URL: http://agnessan.blogg.se/
Postat av: hanna

hej vi vill gärna vara med :)!



Vi är 2 tjejer som har hand om denna blogg. Det roliga är att vi har väääldigt oseriösa när vi startade den och hade typ 2 läsare dom första dagarna(som var vi själva) haha. Sen så började fler läsa och då blev det roligare och mer seriöst med vår blogg. Vi uppdaterar flera gånger per dag med bilder och text.

2009-06-14 @ 14:28:14
URL: http://iingetknussel.blogg.se/
Postat av: (¯`¬•» ★ B E L L S★

Hej min blogg heter bellyy.blogg.se , den handlar om allt mellan himmel och jord, jag skriver om mina dagar, min saknad, mitt liv och älskar att ha med bilder och bjuder på mej själv , denna blogg är en blogg som är påväg upp mot toppen :D

2009-06-15 @ 20:25:19
URL: http://bellyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0